Győződj meg arról, hogy nem a megfelelési kényszer vagy a vágy visz-e rá, hogy valaki más, vagy jobb legyél új neved által, – ugyanis Te mindig 100%-os vagy (úgy, ahogy vagy)! Az érzés, hogy nem vagy elég jó, sokszor abból a megítélésből ered, hogy mi az, amit teszel és mi az, amit nem, esetleg, hogy miként szemlélsz dolgokat, nem abból, hogy ki is vagy és mi a neved. Vagyis légy biztos abban, hogy nem akarsz elszökni önmagad elöl, ahelyett, hogy szembesülnél vele!

Riport velem 2016. február 10-én, az MTV2 élő műsorában:

A névváltoztatás, egy új identitás lehetőségét rejti magában. Akár akarod, akár nem… hozhat óriási változást, jót, örömöt, elégedettséget, de bizony rombolhat is.

Házasság  ǁ  Válás  ǁ  Művésznév  ǁ  Babanév választás  ǁ  Cégnév választás – módosítás

Házasság esetén arról ad tanúbizonyságot a másik fél számára, hogy most már valóban hozzá- és összetartoztok. Egyes numerológusok úgy vélik, a születési névről való lemondás önmagad elvesztését jelenti. Mások úgy gondolják, hogy úgy vagy tökéletes, ahogy vagy, és nincs olyan, hogy “rossz név”. A válasz valahol félúton van.

Természetesen a házasság megkötésével, majd folyamatában mindenképpen megváltozik az életed természetes módon is, – hisz ekkor kezded meg felépíteni személyiséged következő lépcsőjét. Ám, az is biztos, hogy a nő a név átvételével felveszi házastársa családjának és egész családfájának energiáját, vagy akár a karmáját is… A felmenők megkezdik hatalmuk alá vonni őt, akárcsak férje is, – természetesen nem feltétlenül negatív értelemben.

Ha névfelvételről gondolkodik egy pár, érdemes latba vetni, hogy melyik vezetéknév tűnik kecsegtetőbbnek, energikusabbnak, figyelembe véve azt, hogy mit akarnak elérni együtt, illetve külön-külön a házasságon belül! Ha valaki például elismerésre tett szert saját, vele született nevével, tarthat tőle, hogy párja neve negatívan hat majd rá… – a kétely vajon jogos? Ha egyik fél sem különösen büszke a nevére, akkor nem árt elgondolkodni arról, hogy egyáltalán van-e értelme felvenni bárkinek is új nevet!

A numerológia tudománya és az alapszabály úgy tartja, hogy minden ember és dolog épp olyan nevet visel, amilyet kell. Talán nem kedveled a szüleid választotta keresztnevedet, de ez a név akkor is pont az, aminek lennie kell. Ugyanez az okfejtés érvényes a házassági névre is! Ha egy nő képes elkötelezni magát egy férfi mellett egy egész életre, akkor a név, mely jelzi ezt a köteléket, alkalmazkodni fog a személyiségéhez is. Sőt, talán még jutányosabb, előnyösebb, eredményesebb is lesz az számára!

Most vessünk egy pillantást a két típusú névváltoztatásra: az egyik az ún. organikus névváltoztatás. Ide tartoznak a becenevek, felvett (művész, stb.) nevek, melyek az élet során ráragadnak valakire. Egy személy művészneve szintén idetartozik, de az is, ha a házasság után vesszük fel valaki más nevét.

Az ún. mesterséges névváltoztatás viszont manipulatív lehet: ha például egy numerológus, egy barát, egy szülő, vagy egy menedzser ajánl számodra egy nevet, mely sikerre visz majd téged, esetleg nagyobb vagyonhoz segít majd, – alaposan gondolkoztasson el! Valóban akarod-e? Mindig legyen több alternatíva, ne fogadd el azonnal az első javaslatot!

Tényleg döntő lehet, hogy mi a cég neve? Hát, hogy a csudába ne! Egy cég – hacsak nem non-profit szervezet – arra születik, hogy nyereséget termeljen, fejlődjön, növekedjen. Az elmúlt években egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy már az indulás is zökkenőmentes legyen egy gazdasági szervezet életében, hírneve gyorsan nőjön, elismertséget szerezzen és profitot termeljen. Ha a név energetikailag erősen hiányos, akkor nem fog eljutni a csúcsra, akkor sem, ha egyébként a legjobb alkalmazottak, a legkiválóbb ötletek és fejlesztések jellemzik.

A numerológia tudománya mindenképpen azt tanácsolja, hogy számold ki a nevedhez és az esetleges házassági nevedhez tartozó számvibrációkat, hogy tiszta képet kaphass arról, a változtatás jó hatással lesz-e rád! A legjobb döntést akkor hozhatod meg, ha minden alternatívát figyelembe veszel, s nem csak azt veszed górcső alá, milyen lenne az új neved, s a vele járó számváltozások, hanem vedd figyelembe közben érzelmeidet és gondolataidat a partneredről, a házasságról, a partnered családjáról és arról, hogy fel akarod-e adni a saját nevedet! Akárhogy is dönts, a számok együtt dolgoznak majd veled/neked, mivel valószínű, hogy azt a számot és nevet kapod majd, mely neked rendeltetett!

Az új neved, babádé, cégedé csodát tehet, azonban rombolhat is!

Ha viszont szakember segítségét szeretnéd kérni a biztos siker érdekében, hívj és kérj időpontot személyes konzultációhoz! Ne borítsd fel az életed egy elhibázott névváltoztatás miatt! Dönts jól, hisz a neved Te magad vagy!

Esküvő? Válás? Megszabadulás a múlttól? Dönts jól, ne hamarkodd el!

Bejelentkezés személyes konzultációra: +36 (70) 311 61 25 (Szatmári Nóra)