Online tanácsadás

Küldetésem megértetni a segítséget kérőkkel, hogy a lényeg, a tudás és a képesség – mindkettő bennünk van. Bármit elérhetünk, ha hajlandóak vagyunk tenni az adott dologért.

Képes vagy bármire, mert amit az emberi elme képes megteremteni, azt az ember képes megvalósítani. Azt viszont, hogy mikor kezd el, hogyan tedd, ki segít vagy gátol, hogy érheted el a legnagyobb sikert, ahhoz én kellek, hogy ezeket az információkat tudassam veled. 👼🧡😉

Az online tanácsadás során pontosan ugyanolyan alapossággal és körültekintéssel járok el, mintha egy szobában lennénk. Pontosan ugyanannyit kapsz figyelemből, információból, iránymutatásból, – semmivel sem kevesebbet!

Két évtizedes szakmai tapasztalatom erős hátteret ad a hatékonysághoz, a látványos fejlődéshez, a megfogható eredmények eléréséhez.

A tanácsadás folyamatát tudatosan felépített technikával végzem. A partnerrel együtt gondolkozva inspirálom őt, biztatom, hogy rejtett képességeinek, készségeinek adjon teret, fejlessze azokat. Ketten dolgozunk, épp ettől lesz eredményes minden tanácsadás, – legyen az egyszeri alkalom, vagy hosszabb folyamat.

Online vállalom (szóbeli elemzés, NEM készítek írásbeli elemzést, viszont rögzítheted telefonon vagy képi formátumban):

  • horoszkópod elkészítését, elemzését, prognózist 1-1,5 évre
  • párkapcsolati-, pályaválasztási-, baba/gyermekhoroszkópokat
  • névelemzést (válás, házasság, babanévválasztás, cégnév)
  • Tarot elemzés, prognózis 1-1,5 évre (kizárólag Két Ösvény Tarot, saját kiadás 2017)

Ez a különbség az egyes konzultációk között:

30 perc: elsősorban azoknak ajánlom, akikkel már volt konzultációnk, ismerjük egymást és az adott pillanatban 2-3 rövid, konkrét kérdésük van. Tarot és horoszkóp elemzés. (Csak online!)

50-55 perc: azoknak ajánlom, akikkel már volt / még nem volt konzultációnk, esetleg ismerjük egymást és az adott pillanatban 5-6 konkrét kérdésük van. Csak a konkrét kérdések tekintetében részletes elemzés, minden témakört nem tudunk érinteni. Tarot és horoszkóp elemzés. Névelemzés esetében csak akkor, ha nagyon pontos elképzelés van a névről / névmódosításról és csak megerősítés szükséges. (Csak online!)

90 perc: azoknak ajánlom, akikkel most találkozom először, nem ismerjük egymást, és szeretnék látni, hogy honnan jöttek, hol tartanak, merre mennek, milyen zsákutcákba futnak be újra és újra, mit tehetnek ez ellen. Mit tesznek / nem tesznek jól, mibe fogjanak, merre haladjanak tovább. További konkrét kérdésekre is van idő. Nagyon részletes, alapos elemzés. Tarot, horoszkóp, névelemzés bármelyike. (Személyes és online konzultáció)

Kérlek, minden esetben jelezd, hogy milyen hosszúságú konzultációt választasz.

Online konzultációkat elsősorban hétköznapokon vállalok, 07:30 és 15:45 között. Kedden és csütörtökön 19:00-ig. Ennek formája:

TelefonSkypeViberMessenger

Érdeklődj telefonon, Viberen: +36703116125
Messenger: https://www.facebook.com/nora.szatmari.optimista
e-mail: nora kukac szatmarinora pont hu

Tiszteletdíj:
* egyéni – online 30 perc: 6,000 Ft (tartalmazza az Áfa-t)
* egyéni – online 50 perc: 10,000 Ft (tartalmazza az Áfa-t)
* egyéni – személyes vagy online 90 perc: 12,000 Ft (tartalmazza az Áfa-t)

Hajnali, késő esti és hétvégi felár: 50%

Az online konzultáció minden esetben előre fizetendő. Akár a webáruházamban bankkártyával, PayPal-val vagy banki átutalással regisztráció nélkül.

Webáruházamban megtalálod azonnal megrendelhető további szolgáltatásaimat és termékeimet.