Horoszkóp (keleti, nyugati, bíborcsillag)

Nem kell együtt élned a problémáiddal. Véget vethetsz mindannak, amit nem szeretsz, ami hátráltat, ami nem segíti a fejlődésedet.

2021 év folyamán rendszeresen elérhető leszek Nyíregyházán, Debrecenben és Hajdúszoboszlón is. Időpont egyeztetés: +36 70 311 6125

Te döntesz! Maradsz, azon körülmények közt, melyek eddig sem tettek boldoggá, vagy útra kelsz, és megkeresed az álmaidat. Senki nem fogja helyetted ezt a feladatot elvégezni. Viszont sokan fognak irigyelni, ha bátor leszel, és megteszed a tízmérföldes út első lépését…

Drága Nórám! Kemény voltál velem, darabjaimra szaggattál januárban, de most, két hónappal a találkozónk után köszönöm neked, hogy ezt tetted. Felébredtem, sírtam, ordítottam, megértettem… új útra kellett lépnem. Fájt. Nagyon. Minden lépés tüskeként nyilallt a lábamba, de sikerrel jártam. Kiderült minden, úgy volt, ahogy mondtad. Örök hálám elkísér! Sárközi Noémi, Nyíregyháza (2015.03.10)

A világon emberek milliói szenvednek attól, hogy nem lelik a kiutat, nincs kapaszkodó, nem rántja el a függönyt a szemük elől senki. Pedig sokszor annyira egyszerű az élet, a válaszok pedig ott hevernek a lábad előtt…

Bízd rám ezt a feladatot! Segítek abban, hogy megtudd és megértsd:

– miért akadsz el örökké ugyanott – a csapdaismétlődés okai

– milyen megoldások léteznek a problémáidra – magadnak kell megoldanod, de van kiút

– mikor jó megtenni a legfontosabb lépéseket – MOST, de persze a csillagok is segítenek

– ki segít és ki hátráltat – ideje az emberi kapcsolataid átgondolásának

Soha, semmi nem sikerül? Miért? A válasz egyszerű! Itt van!

A kínai asztrológia sok számításon alapszik és képet ad az egyén sorsáról a születési év, hónap, nap és óra alapján. Az említett dátumok kínai asztrológia szerinti alkalmazásának neve: Bíborcsillag asztrológia; Kínai neve: Zi Wei Duo Shu, eredete kérdéses. Az első írott feljegyzések a Sung Dinasztia idejéből származnak – 980 és 1280 közötti időből.

biborcsillag--horoszkop-keplet

Ez akár a Te születési képleted is lehetne, meg akarod tudni, hogy néz ki a tiéd? Mi a feladatod? Merre kell elindulnod a siker érdekében? Bátor leszel vagy visszakozol?

Online tanácsadás

A III. évezred különféle problémáival idővel szinte mindenki szembesül. Légy Te az, aki kilépsz a saját árnyékod mögül, és beengeded a megértés, az elfogadás és a tudás fényét életedbe. Rajtad múlik. Én a közvetítő leszek a titkos tudás és közted. Kinyitom előtted az ajtót, de a küszöböt neked kell átlépned. Lendületet adok, biztatlak, feltöltelek.

Képes vagy magadra győztesként gondolni? El tudod hinni, hogy lehet jobb, mint, ami most van? El tudod azt képzelni, hogy igenis SZERENCSÉS vagy az élet pedig egyenesen ÁLDÁS? Tudsz HÁLÁS lenni? Hajlandó vagy végre kilépni a komfort-zónádból, dolgozni a fejlődésért és nem megelégedni a középszerrel? Akkor kopogtass be az ajtómon, dolgunk van egymással!

Jó hírem van számodra: NEM KELL együtt élned a problémákkal!

Bejelentkezés személyes konzultációra: +36 (70) 311 61 25

Személyes konzultáció helyszínei:

– 1082 Budapest, Baross utca 3., 27-es kapucsengő | Két Ösvény Klub

– alkalmanként Debrecen és Hajdúszoboszló, nyáron Balaton (érdeklődj e-mailben)

Mennyibe kerül egy Asztrológiai tanácsadás?

Mielőtt megválaszolnám neked azt, hogy “mennyibe kerül”, kérlek, gondolkodj el a következő 2 kérdésen:

Mennyit és mit adnál azért, hogy pozitív irányba változzon az életed?

Mennyit és mit érne meg neked az, ha életedből végre eltűnnének a problémáid?

Tudok neked is segíteni, de csak akkor, ha Te is elkötelezett vagy a saját problémád megoldásában és hajlandó vagy tenni érte!

Ellenkező esetben bármekkora összeget kérhetnék egy tanácsadásért, nem érnénk el vele eredményt. Másképp: ez a helyzet épp olyan, mint amikor a tüdőbeteg ember elvárja az orvosától, hogy gyógyítsa meg, még talán a pirulákat is beszedi, ugyanakkor a cigarettáról nem hajlandó lemondani.

Egy tanácsadás

* egyéni – személyes vagy online 30 perc: 6,000 Ft (tartalmazza az Áfa-t)
* egyéni – személyes vagy online 50 perc: 10,000 Ft (tartalmazza az Áfa-t)
* egyéni – személyes vagy online 90 perc: 12,000 Ft (tartalmazza az Áfa-t) Ezt kifejezetten azoknak ajánlom, akik először jönnek hozzám, vagy jelentős problémákkal kell megküzdeniük, sok kérdés megválaszolásához sok idő szükséges.

* párkapcsolati – személyes vagy online 90-100 perc: 16,000 Ft (tartalmazza az Áfa-t)

* céges megrendelés esetén: 10,000 Ft + Áfa / óra (helyszíni kiszállás, minimum 4 óra)

* online formában is teljes körű iránymutatást tudok adni, formája Skype, Messenger telefon, Mobil telefon vagy Viber. Ugyanolyan körültekintően járok el, mintha egy helyiségben ülnénk.

– a feladatot JELNYELVI TOLMÁCCSAL IS vállalom, érdeklődj előzetesen, hogy a munkalapot el tudd kérni!

Noraval Skype-on vettem fel a kapcsolatot, s mar elso “hallasra” tudtam, hogy a megfelelo szemelyhez fordultam tanacsert. Keresem az utam, s kulfoldi eletem miatt ugy erzem, meg nagyobb lelki tamaszra van szuksegem – kapcsolati toke, csalad- es baratok hianya miatt. Bar mindig zenesznek ereztem magam belul, megsem tettem lepest ennek iranyaba, hisz sztereotipia miatt lemondtam a zenei karrierrol. Noraval elso beszelgetesunk alkalmaval ravilagitott: “Te zenesz vagy es ebben kell ervenyesulnod”. A helyi pubban igy elkezdtem aktivan zenelni, – skot nepzenet tanultam, csatlakoztam a helyi zenekarhoz. Megfogadtam meg egy tanacsat, hirdetettem magam onkentes tanarkent. Bar nem tanulo, de zeneszovegiro keresett meg, es komoly elszantsaggal szeretne velem egyutt dolgozni. Ami fantasztikus, hogy sikerult par hete talalkozni egy helyi Magyar hegedussel, akinek a tanitvanya leszek szeptembertol. Megkaptam a megfelelo batoritast, segitseget Noratol es ezaltal nagyon komoly barati tarsasagra tettem szert zenei korben, kulfoldon. Havonta egyszer mindig megprobalok kerni idopontot egy kis beszelgetesre hisz Nora hangjat eleg csak meghallanom, eloszlanak a ketsegeim azonnal. A leheto legnagyobb tiszteletet es odafigyelest kapom tole, mintha egy regi baratomat hivnam fel. Koszonom! Kiss Nora, Skociabol (2015.04.10)