Küldetés

nora2015Küldetésem megértetni a hozzám fordulókkal, hogy a lényeg, a tudás, a képesség bennünk van.  Bármit elérhetünk.

Egyéni és csoportos – 70 %-ban általam kidolgozott! – módszerekkel támogatom  azokat, akik hozzám fordulnak, bennem bíznak, – legyen az magánszemély, vezető, csapat, vagy egy komplett szervezet.

Az 1999 óta megszerzett szakmai tapasztalatom erős hátteret ad a hatékonysághoz, a látványos fejlődéshez, a megfogható eredmények eléréséhez.

A tanácsadás folyamatát tudatosan felépített technikával végzem. A partnerrel együtt gondolkozva inspirálom őt, biztatom, hogy rejtett képességeinek, készségeinek adjon teret, fejlessze azokat. Ketten dolgozunk, épp ettől lesz eredményes minden tanácsadás, – legyen az egyszeri alkalom, vagy hosszabb folyamat.

Kedves Nóra!

Az a véletlen, ahogyan mi megismerkedtünk természetesen nem lehet véletlen. A jogi pályámon elakadtam, bizonytalankodtam, pedig ez nem történhet meg egy ügyvéddel, hisz akkor nem tudom kiszolgálni, védeni az ügyfeleimet úgy, hogy az engem is elégedettséggel töltsön el. Tanácsai, iránymutatásai, remek meglátásai felébresztettek, tényleg megnyíltak azok az ajtók, melyek az új lehetőségek tárházát kínálták. Nevét kőbe véstem, az utolsó találkozásunkkor elhangzott bölcsessége pedig irodám falán lóg, keretbe foglalva.

Köszönöm!

Dr. Kiss Attila

A siker azért garantált, mert ügyfelem – megfelelő és korrekt iránymutatásom, tanácsadásom vagy coach-olás után – a saját útját járja. Nem kínálok neki kész megoldásokat, sémákat. Megértéssel, figyelemmel, őszinte jó szándékkal segítek megtalálni a célokat, és megadni azt a lendületet, ami elviszi oda, ahová tart. Klienseim számára feltétlenül új perspektívák nyílnak meg, az új nézőpontok, a kitáruló ablakok energiát áramoltatnak, és lendületet adnak.

Magamat erősnek és megbízhatónak tartom, gyakorlatias megközelítéssel biztosítom azt, hogy a tanácsadói folyamatok bármelyike megtérül és hatékony lesz. A megoldás természetesen minden kliens esetében egyedi, mások a jövőképek, a célok, eltérőek a tervek, épp ez garantálja azt, hogy a tanácsadások minden esetben személyre szabottak. Egyedivé, különlegessé az ügyfél teszi, úgy, hogy személyiségét, egyéni látásmódját és saját elköteleződését adja hozzá.

“A szellemi fejlődés elősegítése érdekében tesszük próbára a problémamegoldás emberi képességét, mint ahogyan az iskolában is tudatosan megteremtett problémák megoldásával fejlődik a gyerekek elméje. Benjamin Franklin mondta: Ami fáj, az nevel. Ez az oka annak, hogy a bölcs emberek megtanulják, hogy a problémáktól nem rettegni kell, ellenkezőleg, örömmel kell fogadni őket.”

(Morgan Scott Peck)

Kapcsolat: LinkedIn

Bejelentkezés személyes konzultációra: +36 (70) 311 61 25

Személyes konzultáció helyszínei:

– 1082 Budapest, Baross utca 3., 27-es kapucsengő | Két Ösvény Klub

– alkalmanként Debrecen és Hajdúszoboszló

– online formában is teljes körű iránymutatást tudok adni, formája Skype vagy Viber