Feng Shui térrendezés

Mind a mai napig sokszor szegezik nekem azt a kérdést: “Miért nem jön az igazi? Pedig lószobrot tettem a déli oldalra!”

Vagy: “Még mindig nem ömlik hozzám a pénz, pedig Buddhát és békát is tettem a pénz területre”

2000-kicsi-oklevelNos, a válasz egyszerű: attól nem fog áramlani a pénz, hogy kövér Buddhát teszel a “Gazdagság” életterületre, és a párban elhelyezett delfinek és lószobrok sem hozzák meg a várva várt szerelmet…

Rengeteg tévhit kering köztudatban a Feng Shui-val kapcsolatban, s nem véletlen, hogy sokan megcsömörlöttek, már csak legyintenek, s ezt a több évezredes tudományt teljesen komolytalannak, sőt, egyenesen viccesnek fogják fel…

ÁRLISTA térrendezési és tétisztítási szolgáltatásokkal kapcsolatban itt!


Harmonikus otthonra vágysz? Ám, érzed, hogy valami nem stimmel? Van megoldás!


INGATLANT VESZEL? INGATLANVÁSÁRLÁSI tanácsadásról itt olvashatsz!

1. Feng Shui lakberendezés

NEM! A FS NEM lakberendezési módszer/technika!
A lakberendezés az, amikor szép, színes bútorokat vásárolsz, és azzal (lak)berendezed az otthonodat! A Feng Shui nem a bevásárlási módszerekre, trendekre, divatszínekre, hanem a “láthatatlan” technikákra, a térenergetizálás titkos trükkjeire fog megtanítani… Jól hangzik? Segítek!

2. Mennyi bajom van… majd a Feng Shui kihúz a bajból!

NEM! A FS NEM fogja megoldani helyetted a problémáidat!
Abban viszont, hogy szemléletmódot válts, hogy jobban érezd magad a bőrödben, hogy könnyebben elviseld a nehézségeket, új célokat tűzz ki, elhidd, hogy van egy titkos segítőd… nos, igen, ebben a támaszod lesz! Mert képes arra, hogy harmóniát teremtsen körülötted, de ehhez TE is kellesz!
Nem elég szőnyeg alá söpörni a gondjaidat, meg kell azokat oldani! Minél több terhet cipelsz a válladon, annál nehezebb lesz az életed. Ehhez pedig alapvetően SZEMLÉLETVÁLTÁS kell! Jól hangzik? Utat mutatok!

3. Ha a kövér Buddhát… Ha a páros delfint… Ha egy csobogót… Ha egy…

NEM! Nem a kövér Buddhától leszel gazdagabb, nem a páros delfin fogja felturbózni a haldokló kapcsolatodat, – amihez már lehet, hogy csak te ragaszkodsz -, és nem a csobogó fog több új ügyfelet vonzani az irodába…
Pedig mennyi könyvben és internetes oldalon olvastad már, milyen sok online tanácsadás írt erről, és szerintem neked sem váltak be ezek a dolgok, – kicsit talán, de még mindig nem vagy gazdag, ugye? SZEMLÉLETVÁLTÁS kell! Jól hangzik? Segítek!
A Feng Shui csodáihoz két dolog nélkülözhetetlen: a HIT és a TÜRELEM!

Kedves Nóra!

Nem tudom elégszer megismételni, mennyire sokat tettél azért, hogy rendbe jöjjön a házasságom, és mindezt a Feng Shui segítségével. Persze elmondtad, hogy én is és a férjem is kellünk a pozitív eredményhez, de ha Te nem jössz és nem suhintod meg a varázspálcádat, már rég nem vagyunk együtt. Utólag belegondolva meglepően egyszerű dolgokra hívtad fel a figyelmet, amikért nem tudok neked elég hálás lenni. Az alakítgatások, szobacserék, és a színek, formák gazdag megjelenése otthonunkban csodás élményt okoz nekünk nap mint nap.

Köszönjük!

Farkas Péter és Farkas Erika (Szeged, 2013. 08.09)

4. Jön a Csí, áramlik az energia, gazdag leszek, boldog és egészséges!

Igen, erre jó esély van, de mondd csak: mikor takarítottál ki igazán alaposan utoljára? Mikor szabadultál meg a kihízott ruháktól, a felesleges csecse-becséktől, a lim-lomoktól, az évek óta tárolt “jó lesz még valamire” tárgyaktól, a volt szerelmed nálad felejtett cuccaitól, az elromlott turmixgéptől, a tavalyelőtti naptártól, a nem működő órától, a lejárt szavatosságú konzervektől, a csorba edényektől, a haldokló növényektől? Csak ennyit kell tennem? Nem… ennél sokkal többet! Segítek!

SZEMLÉLETVÁLTÁS kell!

5. Hogy kerül ide a Feng Shui? Kövessük a divatot!

Kaptam már néhány gyalázkodó levelet, amelyben ostorcsapásokat mérnek a hátamra, és felróják, mi a csudát keres itt a Feng Shui?! Mikor múlik már el ez a divat?
Divat? A FS nem divat, hisz több ezer éves és nagyon komoly kulturális hagyománya van.
Divatot azok csinálnak belőle, akik NEM ÉRTENEK HOZZÁ!

Itt az ideje, hogy ráébredjünk, mire JÓ a Feng Shui!

6. Meséld el, akkor mire jó a Feng Shui?

Ha a FS térrendezési szabályai szerint alakítod az otthonod, akkor idővel harmonikusabb lesz az életed, könnyebben fognak menni a dolgaid, hamarabb érheted el a várva várt sikereket. A Feng Shui egy mankó, egy olyan támasz, amelyhez bármikor lehet fordulni, és sokszor csupán apró trükkök is elegendőek a sikerhez, a továbblépéshez, az energiák átmozgatásához.

Feng Shui elemzések során a számomra leginkább bevált és sok sikert eredményező Iránytű Iskola módszert alkalmazom. Magyarországon csak külön kérésre használom a Repülő Csillag módszert, ugyanis ez minden hónapban, valamint minden évben megújítást kíván és a megrendelők ezt a plusz időt, energiát és figyelmet soha (!) nem fektetik már bele saját életükbe. Márpedig így semmi értelme sincs a RCS módszerrel elemezni. Vajon elég az IM? Igen, elég 🙂

2000 óta foglalkozom aktívan térrendezéssel, szakértői rovatom volt évekig a Nõk Lapja Café-n, később a Velvet-en, majd az Ezoterikus.hu-n, de nap mint nap ugyanazokkal a problémákkal találkoztam:
“Annyira rosszul megy a sorom, kérlek, segíts!”
Segítek, de Te is kellesz. Instant megoldás nem létezik. Együtt, ketten, rájövünk arra, mi nem jó, hol kell változtatni, mi az, amit gyökerestül kell kitépni. Lehet, hogy fájdalmas lesz, de később rájössz, életed legjobb döntését hoztad meg.

Ha cselekedni is képes vagy, akkor JÖHET a Feng Shui. Könnyen lehet, hogy csodát fog tenni veled, benned, a környezetedben! Ekkor meg lehet határozni, hogy otthonod mely része mire alkalmas, aktivizáljuk az energiákat, mindezt úgy, hogy nem kell telezsúfolnunk kínai kütyükkel!

Neked segíthetek?


Folyamatos elfoglaltságaim mellett elsősorban ONLINE vállalok Feng Shui elemzéseket.
Érdemes már most időpontot foglalni! +36703116125


Szatmári Nóra  +36 (70) 311 6125

Árajánlatot minden információ birtokában adok.
Mire lesz szükségem? Pontos alaprajz, házról, telekről, nm-ek számáról, szintek számáról, az ingatlan elhelyezkedéséről.

2007-mester-oklevel


ÁRLISTA ITT!