Fogantatási naptár

Van valami misztikus egy gyermek fogantatása mögött, – egy külső szemlélő számára teljesen szokványos dolognak hathat, pedig a kozmikus erők is jelentős hatással bírnak. Indiában még mindig vannak, akik követik az asztrológusok tanácsát, és a bolygómozgásoknak megfelelően választják ki az időpontot az ideális szexuális együttléthez, melynek meghatározásához a bolygók pillanatnyi pozícióját veszik figyelembe. A kozmikus hatások igenis beleszólnak abba a törvényszerűségbe, hogy a fogantatás nem történhet meg bármelyik órában, még erőteljes próbálkozás ellenére sem. India királyai és hercegei tudták és elismerték az idő fontosságát, ezért mindig asztrológus tanácsát kérték ki a megfelelő szexuális együttlét időpontjának meghatározásához, és csakis ekkor került sor aktusra a gyermekre vágyó párok között.

Az együttlét ideje, és pontos órája meghatározza a születendő gyermek nemét. Ezen dátumok kiszámítása a Holdfázis elméleten alapszik.


Rendeld meg egyéni, személyre szabott fogantatási horoszkópodat, most csak 2,990 Ft-ért!

Rendeld meg e-mail-ben most, jelezd a fizetés módját!

Holdfázis elmélet

Ezt a metódust a szlovák származású Jónás Jenő dolgozta ki (Jónás módszer). A holdfázis rendszer lényege, hogy a női képletben a Nap és a Hold egymáshoz való viszonya és távolsága az égen tranzitként ismétlődik, ezen esetek mindegyikében az illető fogamzásképes.

Ezen biztos fogamzási ponton kívül figyelembe kell venni még a Knaus-Ogino időpontot, azaz a két, menstruációs ciklus közötti félidőt. Itt asztrológiai szempontból ellenőrizhetetlen nem törvényszerű fogamzás jöhet létre, amikor a Hold rendszerint tengellyel vagy 5. házas bolygóval lép erős fényszögbe. (Utólagos ellenőrzéseknél 90% feletti arányban ez be is bizonyosodik)

A fázis idején figyelembe vesszük a Holdjegy pozícióját, ha ilyenkor a Hold pozitív jegyben van fiú, fogan, ha negatív jegyben, akkor leány.
A módszer így alkalmas arra, hogy jól megválasztott fázis esetén a kívánt nemű gyermek szülessen.
A holdfázis számításánál fontos, hogy a fogamzás idején a lehető legkedvezőbb aktuális fényszöget válasszuk. A táblázatban felsorolt dátumok alkalmazása esetén, kizárva a meddőség lehetőségét, 95%-os arány feletti az egy év alatt sikerrel létrejövő fogantatás. A fogantatási időpontok használatát a diagram segíti.

Ritka, de előfordul, hogy a női képletben a gyermek nemét illetően az 5. ház kizárólag csak az egyik, vagy a másik nem születését feltételezi. A Fogantatási horoszkóp viszont mégis kaput nyit ahhoz, hogy egy kislány érkezzen a családba!

KÉRJ INGYENES HOROSZKÓPMINTÁT!

Rendeld meg egyéni, személyre szabott fogantatási horoszkópodat, most csak 2,990 Ft-ért!

(az ár tartalmazza a 27%-os ÁFA-t, azaz 2354 Ft + Áfa a szolgáltatás díja)

Mi szükséges hozzá? A pár tagjainak születési adatai, – év, hónap, nap, óra és perc, hely. Ha bizonytalan az utóbbi kettő, akkor 2-3 életeseményt, év, hónap és nap megjelöléssel, hogy gyors születési korrekciót végezhessek (legfeljebb  + és – 10-20 perces bizonytalanság esetén. Ha a születési óra és perc teljesen bizonytalan, nem ismert, úgy az időkorrekció ára 2990 Ft / fő). Normál esetben mások csak a nő adatait kérik el, de én szeretem látni a férfi oldalt is! Kontrollként használom, de a naptár elkészítésében nincsen közvetlen szerepe.

Mit tartalmaz?

  • gyermektervezési előírásokat
  • nem szervi eredetű meddőség kiküszöbölését
  • 12 hónapra PONTOS fogantatási időpontokat (10 órás időintervallum + csúcspont)
  • gyermek várható neme (90% feletti biztonsággal)
  • holdfázis elméletet
  • fogantatási diagramot
  • menzesz és fogantatás összefüggéseit, példákkal

Mit nem tartalmaz vagy old meg? A fogantatási tervezőnaptár NEM oldja meg és nem kínál orvosi megoldásokat szervi eredetű meddőség kiküszöbölésére.

Mennyi idő alatt készül el? Normál munkanapokon, napközben 6-8 órán belül, más esetben max. 24 órán belül

Hogyan rendelhető meg? Előre fizetéssel, a következő módokon:

PayPal (info@biborcsillag.hu)
Átutalás: Bíborcsillag Harmónia Kft., Erste Bank, 11600006-00000000-78308268
Személyes befizetés: 1082 Budapest, Baross u. 3.
Webáruházban, bankkártyával: www.reggeli.hu

Rendeld meg e-mail-ben most, jelezd a fizetés módját!


Ha a fogantatás várható helyszíne nem Magyarország, azt feltétlenül jelezd!


Postán szeretnéd megkapni, kinyomtatva? Akkor kérjük, számolj a postaköltség többletdíjával! Rendeld meg a www.reggeli.hu webáruházban.


Tapasztalatok, köszönetnyilvánítások

 

Köszönjük a lelkesedésedet és a naptárat! Sikerrel jártunk, kislányunk született a mai reggel, Hanna Elizabeth, – pont a naptárban megjelölt fogantatási időponttal, és a neme is stimmel. Hálánk örökké él!

Angel Éva és John Badrick (Manchester, 2015. március 23)


Dear Nora,

Our goal for the year: Axella, our newborn baby. Thank you for your special help! We are the biggest fan of you! Here is a portrait of our daughter.

Robert & Andrea Bailey, Walnut Creek, California (06.13.2014)


Szia Nóra! Mi is köszönjük a segítségedet! Kata és kicsi Ádám jól vannak, éjjel jött világra. Kék szemű, mosolyog, gyönyörű, és mindenki elégedett. Én… a szkeptikus faj egyik legkiemelkedőbb egyede azt mondom, van ebben a fogantatási naptárban valami 🙂

Minden jót neked! Tahi Ferenc, Kata & kicsi Ádám (2014.02.06)


Kedves Nóra! A mai napon megszületett Boldizsár nevű gyermekünk, aki régóta vártunk, és utolsó mentsvárként fordultunk hozzád. Egészséges, kék szemű, és jó nagy, 4, 5 kg. Köszönjük a segítségedet!

Adamik Anna és Péter (2014.01.08)


Kedves Nóra!

KÖSZÖNJÜK! Még nem akarom elkiabálni, de mivel a hatodik hónapban járok… talán mégis megtehetem!  Nagyon úgy tűnik, hogy nem csak a naptár egyik dátuma hozott nekünk 4 év várakozás után áttörést, hanem a mai nappal arra is fény derült, hogy a poronty biztosan kisfiú, ami szintén egybeesik a jelzett adatokkal.

Isten áldjon meg a segítségedért!

Péterffy Lilla (2013.11.08)


Szia Nóra!

A férjem nógatott, hogy írjak neked, mert szerinte “megérdemled” 🙂 Tavaly tavasszal előállt azzal a számomra banális marhasággal, hogy rendeljünk fogantatási horoszkópot, amin jól össze is vesztünk. Végül győzedelmeskedett, megrendeltük, megkaptuk, én pedig még szkeptikusabb lettem, hisz a megadott időpontok egyáltalán nem estek egybe azzal, amikor nekem peteérésem van. Ám két hónapnyi huzavona után a férjem szépen megkért, hogy legalább próbáljuk ki, ha már itt van… Jó, végül is, mit veszíthetünk? Nos, egy gyermeket, az első gyermekünket biztosan!!! Ugyanis az általad megadott lista augusztus végi időpontja bevált. Ez nem esett egybe a félidővel – amikor a férjem és én távol voltunk egymástól. Máskor nem foganhatott a baba! Babánk neve Liza, második neve a te tiszteletedre Nóra. Lassan egy hónapja, itthon vagyunk, és sokat gondolok arra, hogy micsoda ellenállás volt bennem ezzel az egész üggyel kapcsolatban. Azóta próbálok mindent kicsit nyitottabban kezelni.

Nagyon köszönjük a közreműködésedet!
Galambos Zoli és Orsi


Kedves Nóra!

Abban maradtunk még tavaly, hogy ha elérkezik a pillanat jelzem Önnek, sikeres volt a Jónás naptár, nekünk bevált! :)) Január 19-én 11 óra 15 perckor megszületett Zsigmond nevű kisfiúnk, a család harmadik  gyermeke és első fiacskája. Egészséges gyönyörű kisbaba hála Istennek!
Május 4-e volt az az időpont, amikor Zsiga megfogant. Zavartalan terhesség, gyönyörű babavárási időszak van mögöttem, most pedig éppen mézesheteinket töltjük a drágámmal, szoptatás, hordozás gyakorlásával.
Köszönöm a segítségét és biztatását!
Üdvözlettel, egy boldog 42 éves kismama Mónika


Kedves Nóra! Bő 3 hónapja kértem tőled a táblázatot, és máris babát várunk! 5-6 hetes várandós vagyok, a férjem teljesen komolytalannak vette ezt az egészet, legyintett is nagyokat! Most viszont égbe emeli az orrát, és nagyon büszke arra, hogy apa lesz! A második dátum nekünk bejött, a férjem hitetlensége pedig alaposan megingott :-)))

Köszönettel egy boldog mamijelölt: Karvaj Éva, Szekszárd (2012.05.20)


Kedves Nóra! Első gyermekünk már 6 éves, ezt írtam is neked, és már évek óta próbálkoztunk, – teljesen sikertelenül. Ő kisfiú, és titkon kislányra vágyakozunk. Nem biztos, hogy emlékszel konkrétan esetünkre, de említetted, hogy (talán nem pontosan idézlek) ha az 5. ház a Nyilasnál kezdődik, és ott a Mars is, akkor a gyermekeink mind fiúk lesznek. Viszont a horoszkóp felsorolásai alapján két helyen jelöltél kislányt, így mi erre összpontosítottunk… Azért írok neked csak most, egy kerek esztendő elteltével, mert a fogamzás a megadott dátumon már sikerült, de a kisbabánk nemét csak egy órája tudtuk meg. Képzeld el KISLÁNY LESZ!!! Épp úgy, ahogy megmondtad. A szívem még mindig őrületesen kalapál, és hatalmas hálát érzek, hogy segítettél nekünk! Köszönjük szépen még egyszer!

Sok boldogságot neked!

Orbán Gabriella  Londonból (2013.01.02.)


Szia Nóra, kérted, jelezzek vissza, ha a táblázatban felsorolt dátumok alapján sikerül a terhesség, és, hogy a baba neme megegyezik-e a megadottal. Nekünk a 4. hónapban jelzett dátumon fogant meg a jövevény, most vagyok 32 hetes terhes. 22 hetesen nem akarta megmutatni magát, inkább lányt tippelt a nőgyógyász, viszont most már teljesen egyértelmű hogy himbálózik valami a lába között, ez viszont annak felel meg, amit írtál! Köszönjük, nem gondoltuk, hogy bejön ez a dolog, nem sok híja volt, hogy valamilyen közbülső segítséget kérünk. Bíztunk a természetes fogantatásban, úgyhogy a következő babánk tervezése előtt is jelentkezünk! Minden jót neked!