Négyoszlopos sorselemzés

Nem kell együtt élned a problémáiddal. Véget vethetsz mindannak, amit nem szeretsz, ami hátráltat, ami nem segíti a fejlődésedet. Ha eddig fogalmad sem volt a Négyoszlopos Sorselemzés létezéséről, akkor olvass tovább!

Online tanácsadás

Te döntesz! Maradsz, azon körülmények közt, melyek eddig sem tettek boldoggá, vagy útra kelsz, és megkeresed az álmaidat. Senki nem fogja helyetted ezt a feladatot elvégezni. Viszont sokan fognak irigyelni, ha bátor leszel, és megteszed a tízmérföldes út első lépését…

Soha, semmi nem sikerül? Miért? A válasz egyszerű! Itt van!

Szia Nóra!

Csodás élmény volt megismerni magamat jobban, mint eddig valaha. Mindig vonzott az asztrológia tudománya, jártam is már több helyen, de ennyire még senki nem világított rá a valódi énemre, a hibáimra és nem biztatott, hogy használjam ki az erősségeimet. Sokkal többet kaptam, mint reméltem. Sokkal több időt szántál rám, mint kellett volna. És adtál valamit, ami azt hiszem eddig nagyon hiányzott: ÉNTUDAT 🙂 Megkaptam a választ arra, hogy ki vagyok én!

Kívánok neked sok olyan vendéget, akik hozzám hasonló élményekkel tudnak majd gazdagodni!

Schwarzenberger Évi, Győrből

A világon emberek milliói szenvednek attól, hogy nem lelik a kiutat, nincs kapaszkodó, nem rántja el a függönyt a szemük elől senki.

Bízd rám ezt a feladatot! Segítek abban, hogy megtudd és megértsd:

– miért akadsz el örökké ugyanott

– milyen megoldások léteznek a problémáidra

– mikor jó megtenni a legfontosabb lépéseket

– ki segít és ki hátráltat

A Négyoszlopos Sorselemzés egyike a leghitelesebb sorselemző módszereknek, és teljes szívvel ajánlom azoknak, akik egy hatékony eszközt szeretnének az élet titkainak megfejtéséhez. A születési dátumod képlete pontosan megmutatja, milyen feladattal születtél, s mi a pillanatnyi életfeladatod. Most megmutatom, mit gondolsz rosszul, mit teszel hibásan, és mi az, amin azonnal változtatni kell, hogy a következő egy évben sikeresebb légy!  Megmutatom, mi az erősséged most, de nem kíméllek a gyengeségeiddel sem. Megmutatom, mit tegyél a gyors fejlődés érdekében a következő 12 hónapban.Éves sorshoroszkóp elemzéseddel olyan titkokat árulok el, ami megalapozza az önmagadról kialakított helyes önképet és küldetéstudatot.

negyoszlopossorselemzes

A III. évezred különféle problémáival idővel szinte mindenki szembesül. Légy Te az, aki kilépsz a saját árnyékod mögül, és beengeded a megértés, az elfogadás és a tudás fényét életedbe. Rajtad múlik. Én a közvetítő leszek a titkos tudás és közted. Kinyitom előtted az ajtót, de a küszöböt neked kell átlépned. Lendületet adok, biztatlak, feltöltelek. (Számold ki a saját képletedet itt)

Képes vagy magadra győztesként gondolni? El tudod hinni, hogy lehet jobb, mint, ami most van? El tudod azt képzelni, hogy igenis SZERENCSÉS vagy az élet pedig egyenesen ÁLDÁS? Tudsz HÁLÁS lenni? Hajlandó vagy végre kilépni a komfort-zónádból, dolgozni a fejlődésért és nem megelégedni a középszerrel? Akkor kopogtass be az ajtómon, dolgunk van egymással!

Jó hírem van számodra: NEM KELL együtt élned a problémákkal!

Bejelentkezés személyes konzultációra: +36 (70) 311 61 25

Személyes konzultáció helyszínei:

– 1082 Budapest, Baross utca 3.

– alkalmanként Debrecen és Hajdúszoboszló, nyáron Balaton (érdeklődj e-mailben)

Mennyibe kerül egy Négyoszlopos sorselemzés?

Mielőtt megválaszolnám neked azt, hogy “mennyibe kerül”, kérlek, gondolkodj el a következő 2 kérdésen:

– Mennyit és mit adnál azért, hogy pozitív irányba változzon az életed?
– Mennyit és mit érne meg neked az, ha életedből végre eltűnnének a problémáid?

Tudok neked is segíteni, de csak akkor, ha Te is elkötelezett vagy a saját problémád megoldásában és hajlandó vagy tenni érte!

Ellenkező esetben bármekkora összeget kérhetnék egy tanácsadásért, nem érnénk el vele eredményt. Másképp: ez a helyzet épp olyan, mint amikor a tüdőbeteg ember elvárja az orvosától, hogy gyógyítsa meg, még talán a pirulákat is beszedi, ugyanakkor a cigarettáról nem hajlandó lemondani.

Egy tanácsadás

* egyéni – személyes vagy online 30 perc: 6,000 Ft (tartalmazza az Áfa-t)
* egyéni – személyes vagy online 55 perc: 10,000 Ft (tartalmazza az Áfa-t)
* egyéni – személyes vagy online 90 perc: 12,000 Ft (tartalmazza az Áfa-t) Ezt kifejezetten azoknak ajánlom, akik először jönnek hozzám, vagy jelentős problémákkal kell megküzdeniük, sok kérdés megválaszolásához sok idő szükséges.

* párkapcsolati – személyes vagy online 90-100 perc: 16,000 Ft (tartalmazza az Áfa-t)

* céges megrendelés esetén: 10,000 Ft + Áfa / óra (helyszíni kiszállás, minimum 4 óra)

* online formában is teljes körű iránymutatást tudok adni, formája Skype, Messenger telefon, Mobil telefon vagy Viber. Ugyanolyan körültekintően járok el, mintha egy helyiségben ülnénk.

– a feladatot JELNYELVI TOLMÁCCSAL IS vállalom, érdeklődj előzetesen, hogy a munkalapot el tudd kérni!