Névelemzés (változtatás is)

A névváltoztatás egy új identitás lehetőségét rejti magában. Akár akarod, akár nem… hozhat óriási változást, jót, örömöt, elégedettséget, de bizony rombolhat is.

Házasság  ǁ  Válás  ǁ  Művésznév  ǁ  Babanév választás  ǁ  Cégnév választás – módosítás

Házasság esetén arról ad tanúbizonyságot a másik fél számára, hogy most már valóban hozzá- és összetartoztok. Egyes numerológusok úgy vélik, a születési névről való lemondás önmagad elvesztését jelenti. Mások úgy gondolják, hogy úgy vagy tökéletes, ahogy vagy, és nincs olyan, hogy “rossz név”. A válasz valahol félúton van…

Online tanácsadás

Válás esetén, – ha a házasságnál volt névváltoztatás -, elkerülhetetlen, hogy a múltat elereszd… Ez pedig nem működik másképp, mint úgy, hogy lemondasz a férjezett nevedről. Akkor is, ha bizonyos ideig sikeresebbnek, boldogabbnak érezted magad vele…

Riport velem 2016. február 10-én, az MTV2 élő műsorában:

Képes vagy magadra győztesként gondolni? El tudod hinni, hogy lehet jobb, mint, ami most van? El tudod azt képzelni, hogy igenis SZERENCSÉS vagy az élet pedig egyenesen ÁLDÁS? Tudsz HÁLÁS lenni? Hajlandó vagy végre kilépni a komfort-zónádból, dolgozni a fejlődésért és nem megelégedni a középszerrel? Akkor kopogtass be az ajtómon, dolgunk van egymással!

Ha művésznév felvételről gondolkodsz, érdemes latba vetni, hogy mi a pontos cél, amit általa el akarsz érni. Mi tűnik kecsegtetőbbnek, energikusabbnak? Ha például elismerésre tettél szert saját, veled született neveddel, nagy kockázatot rejt egy új név. Ám, ha épp ezáltal akarod elérni a sikert, nagyon okosan, megfontoltan kell választanod!

Új családtag érkezik? Létezik-e számára megfelelő, minden szempontból sikeres név? Létezik bizony! Ám, szülőként beleeshetsz abba a hibába, hogy még meg sem született gyermekedet egészen különleges képességekkel akarod felruházni, és olyasmit várnál el tőle, amit nem biztos, hogy később nyújtani tud neked. Épp ezért fordulj hozzám, – ez esetben ez kiemelten fontos! Válasszunk együtt olyan nevet, ami energetikailag megfelelő egy III. évezredben születő baba számára.

berki “Boldogság, Öröm, Csokiszírom♥ Örömmel jelentjük, hogy megtaláltuk kislányunk nevét amelyben nagy segítséget nyújtott a számmisztikai tábla:) és Szatmári Nóra” (2013.10.27.) Berki Natasa Zselyke neve is a segítségemmel lett kiválasztva. A Te gyermeked milyen nevet fog kapni?

Tényleg döntő lehet, hogy mi a cég neve? Hát, hogy a csudába ne! Egy cég – hacsak nem non-profit szervezet – arra születik, hogy nyereséget termeljen, fejlődjön, növekedjen. Az elmúlt években egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy már az indulás is zökkenőmentes legyen egy gazdasági szervezet életében, hírneve gyorsan nőjön, elismertséget szerezzen és profitot termeljen. Ha a név energetikailag erősen hiányos, akkor nem fog eljutni a csúcsra, akkor sem, ha egyébként a legjobb alkalmazottak, a legkiválóbb ötletek és fejlesztések jellemzik. Számos céget segítettem hozzá a jó névválasztáshoz, és sokat láttam elbukni, mert rossz döntés született – nélkülem – az alapításkor. Változtatni sosem késő!

Egy új és jól megválasztott, energetikailag rád szabott (!) név csodát tehet, azonban rombolhat is!

Nagyon kíváncsi voltam, hogy módosított nevem jó döntés volt-e, helyes irányba haladok vagy sem, illetve mik azok a hiányosságok, amiket erősítenem kell. Tudtam, hogy komoly jelentősége lehet az új nevemnek színészi pályámon. Köszönöm a megerősítést és a válaszokat! (2010.07.13)

Szabó-Kimmel Tamás

Kérd szakember segítségét a hosszú távra szóló, garantált, biztos siker érdekében, hívj és kérj időpontot személyes konzultációhoz! Ne borítsd fel az életed egy elhibázott névváltoztatás miatt! Dönts jól, hisz a neved Te magad vagy!

Esküvő? Válás? Megszabadulás a múlttól? Cégnév választás? Dönts jól, ne hamarkodd el!

Bejelentkezés személyes konzultációra: +36 (70) 311 61 25 (Szatmári Nóra)

Egy tanácsadás

* egyéni – személyes vagy online 90 perc: 12,000 Ft (tartalmazza az Áfa-t)

* párkapcsolati – személyes vagy online 90-100 perc: 16,000 Ft (tartalmazza az Áfa-t)

* céges megrendelés esetén: 10,000 Ft + Áfa / óra (helyszíni kiszállás, minimum 4 óra)

* online formában is teljes körű iránymutatást tudok adni, formája Skype, Messenger telefon, Mobil telefon vagy Viber. Ugyanolyan körültekintően járok el, mintha egy helyiségben ülnénk.

– a feladatot JELNYELVI TOLMÁCCSAL IS vállalom, érdeklődj előzetesen, hogy a munkalapot el tudd kérni!


Bővebben a témáról itt!