Rendezvények

Jóslás, horoszkóp, grafológia, számmisztika – RENDEZVÉNYRE!

A jövendölés, azaz valaki jövőjének előrevetítése meglehetősen ősi múltra visszatekintő „tudomány”, mely számos tradíciót és kulturális értéket foglal magába.

A jóslás technikái rengeteg változáson, újjászületésen és fejlődésen mentek keresztül az évek során. Úgy tűnik mégis, hogy a jövendőmondás gyakorlásán nem fogott sem az idő vasfoga, de a tudományok és a sok kritika sem.josdak2

A legtöbb jóslási technikához alapvetően némi érzékre és nyitottságra van szükség. A jóslás nem mindig csak móka és kitaláció, hanem a jós sokszor fontos részletekre mutat rá személyiségünkkel kapcsolatban, pl. rejtett képességekre, melyekkel akár sikeresebben élhetjük az életünket, illetve szituációkat is képes megjövendölni.

Lássuk hát a jövendölés leggyakoribb fajtáit:

Asztrológia

Komplex témakör, gyakorlói tudományként könyvelik el. Nem sok köze van a napi lapokban megjelenő horoszkópokhoz, vagy a számítógép által generált asztrológiai szöveges rendszerhez. Egy jó eredmény érdekében keress meg egy profi asztrológust, akinek csupán a születésnapod pontos idejére, a születésed helyére lesz szüksége!

Rendezvényen is vállaljuk horoszkópok készítését, 20 éves tapasztalattal!

Évek óta dolgozunk együtt Nórával és csapatával rendezvényeinken, a legnagyobb megelégedettséggel. Megbízható partnerként mindig számíthatunk rá, szakmai tudását pedig számtalanszor visszaigazolták megrendelőink. Mi is rengeteg olyan tanácsot kaptunk tőle, amelyek pozitívan előremozdították az életünket. A legjobb szívvel ajánljuk minden szervezőnek, aki magas színvonalú szolgáltatást szeretne nyújtani partnereinek és az eseményen résztvevő vendégeknek.

Farkas Vera, Mandala Event

Tarot

Szintén egy meglehetősen komplex fogalomkört ölel fel. Bár sok praktizálója létezik, ha alaposan körbenézünk láthatjuk, csak néhányan vannak, akik valójában látják a jövőt. Aki Tarot kártyából jósoltat, általában a legrészletesebb leírást várja tanácsadójától jövőjével kapcsolatban, de a legszerencsésebb, ha a meglévő problémák megoldására keres válaszokat. A Tarot nemcsak a jósoltató alanyától, de a jóstól is elvárja, hogy minden részletében vizsgálja meg az adott szituációt. A Tarot „multidimenzionális” minőséggel bír, vagyis egy igazi jós képes analizálni a kártya összes tanácsát és a jó irányba vezetni a kérdezőt.

Rendezvényen is vállalunk kártyavetést, 20 éves tapasztalattal, egyedi ötletekkel!

Rúnakövek

Orákulum típusú jóslás, mely a jövendőmondás és a finom mágia keveredése. A rúnakövek egyszerű, földi szimbólumokat viselnek magukon, bárki megérintheti őket, aki választ vár tőlük. Egyértelmű utalást kapunk jelen állapotunkról, s annak lehetséges megoldásáról! A rúnakövek különleges hatása, hogy a képzeletet stimulálják, segítenek megérteni és befogadni a valóság igaz üzeneteit, így vezetnek a változás felé minket.

Rendezvényen vállalunk rúnakő jóslást,
20 éves tapasztalattal, egyedi készítésű kövekkel, és különleges táblával!

josdak1
I Ching

Az ember létezése óta talán a legrégebbi formája a jövőbelátásnak. Az I Ching nem egy személy, hanem egy kollektív tudás munkája, melynek története és alakulása több ezer évvel ezelőtt kezdődött meg. A technika, vagy nevezzük inkább tudásnak, magába foglalja az emberiség és a természet vizsgálatát, a sematikus felismeréseket a világ működéséről és a ritmikus kozmoszbeli változásokat is.

Mottója, hogy a változás nem megtörténik, hanem minden létező manifesztáció csak azzá alakulhat át, mely már benne van saját természetében, s nem válhat valami teljesen mássá. Ez az ősi kínai technika azt is vallja, hogy a változás ciklikus mozgásban ismétlődik, s minden visszatér a saját kezdetébe. A I Ching képes utat mutatni a jövő alakulásával kapcsolatban, s megválasztani ennek fényében a helyes irányt, így a saját sorsunk mestereivé válhatunk, nem a szolgájává.

I Ching (Ji king) jóslás rendezvényeken, több féle feldolgozásban!

Tenyérjóslás

A tenyérjóslás, akárcsak a kártyából jóslás is olyan technika, mely képes volt túlélni az idők változását. Viszont ez a jóslás eltér minden másiktól abban, hogy teljességgel személyes, hisz két egyforma keze és ujjlenyomata nincs senkinek a világon. A tenyérjóslás egyik ága, a „chirosophy” a tenyerünkön lévő vonalakkal foglalkozik, a „chirognomy” pedig a tenyér és az ujjak alakját analizálja. Mindkettő szorosan összekapcsolódik az asztrológiával, hisz a tenyér különböző pontjaival egyes bolygókat asszociálnak.

Igazán hozzáértő tenyérjós alig akad, csak olyanhoz fordulj, akit valaki más ajánlott tiszta szívvel!

Tenyérjóslás, tenyérelemzés – kínai és indiai módszerekkel rendezvényeken is, 20 éves tapasztalat!

Kristálygömb

A jóslás maga azon alapul, hogy a médium képes bizonyos fényvisszaverődéssel rendelkező tárgyakon, mint pl. egy kristálygömbön keresztül mágikus képeket látni a jelenből és a jövőből is. A fényes felületeken való jóslást számos kultúrában és korszakban űzték, de nemcsak a varázslók, hanem minden lány is a tükör előtt, ahol rituálék során próbálták meglátni jövőbeli szerelmesük képét. A kristálygömbjóslás eltér minden más jóslástól, mint például a tealevél- vagy a kávézaccjóslás is, mivel a képeket nem a médium alkotja, hanem a psziché. Igen nehéz dolgozni ezekkel a képekkel, mivel azok nem igazán konkrétak és könnyen blokkolhatjuk vagy befolyásolhatjuk is azokat saját gondolatainkkal.

A legkülönlegesebb, egyedi kivitelű jósdák rendelhetők
zárt és nyilvános rendezvényekre! Íme a kínálat!

Kristály-jósdánk teljesen egyedi kivitelű, saját ötlet, ki kell próbálni!

Numerológia, számmisztika, névelemzés

A számmisztika az önismeret egyik legtökéletesebb eszköze, kevésbé való jóslásra, sokkal inkább személyiségelemzésre. Megismerhetjük általa, hogy milyen célból születtünk, mi a küldetésünk, mit kell végrehajtanunk. Közel áll az asztrológia tudományához, hisz minden bolygóhoz kapcsolódik egy szám, akárcsak minden egyes emberhez is a saját neve, s a születési dátuma. Népszerű variánsa a párkapcsolati számmisztika, mely képes meglehetős pontossággal rávilágítani arra, vajon két ember mennyire fér össze egy kapcsolatban, – legyen az akár munka, rokoni, vagy baráti jellegű.

Különleges számmisztikai ötleteinket már sokan kipróbálták rendezvényeinken:
–    személyre szabott számmisztika
–    különleges névelemzések (nyugati, kínai, indiai, angyal)
–    boldogság ABC
–    számjósda

Még több elképesztő ötlet kis vagy nagy rendezvényre:

www.rendezvenyprogram.hu